telefooncentrales

Sonal telefooncentrales

SMS Comfort: GSM-boxen of SIMbox


GSM-Interface of GSM-Gateway

De installatie van een simbox (ook wel GSM-Interface of GSM-Gateway genoemd), biedt een éénvoudige oplossing om deze kosten sterk te verminderen. Door de plaatsing van een simbox belt u rechtsreeks over het mobiele netwerk zonder dat er voor de gebruiker iets verandert. Dit kan u een force besparing opleveren! Zo hebt u natuurlijk uw investering zeer snel terugverdiend. Aangezien de simbox een Dual Band toestel is, werkt het met alle mobiele netwerken en het kan aangesloten worden op elke telefooncentrale.

Het is tevens mogelijk om over de zelfde GSM-interface SMS berichten te verzenden en te ontvangen. Via SMS Comfort is het mogelijk om van uit elke email interface tekstberichten te versturen en/of te ontvangen.

 

SMS Comfort - zakelijke SMS toepassingen

SMS berichten zijn een onderdeel geworden van ons dagelijks leven, daarom is SMS Comfort een innovatief en flexibele communicatie hulpmiddel. Het versturen en ontvangen van SMS berichten is massaal geaccepteerd door alle GSM gebruikers overal in de wereld. Naast het SMS verkeer tussen personen is er ook een grote groei van andere diensten via SMS. Zakelijke SMS toepassingen binnen een professionele omgeving blijven echter schaars. Daarom stellen wij de ideale oplossing binnen uw organisatie voor om te communiceren met klanten, leveranciers en medewerkers via SMS, en dit op een eenvoudige een bedrijfszekere manier.

Sonal NV ontwikkelde SMS Comfort als netwerkoplossing die u toestaat om SMS tekstberichten vanuit allerhande interfaces te verzenden en te ontvangen, waaronder uw email client. SMS Comfort is overzichtelijk te beheren zonder installatie van extra software op de locale computers.

 

SMS Comfort in al zijn facetten en toepassingen

 

SMS comfort zakelijke sms toepassingenSMS Comfort als gebruikers applicatie

SMS Comfort kan worden gebruikt als uitbreiding bij alle email gebruikers voor het verzenden en ontvangen van tekstberichten in hun persoonlijke mailbox.


SMS comfort als URL integratie in uw bestaande software

SMS comfort kan tekstberichten verzenden via URL. Dit is een veel gebruikte oplossing om sms berichten te verzenden vanuit CRM en ERP pakketten. Het bericht wordt aangeleverd via een URL http:// smscomfort / gebruikersnaam / paswoord / mobiel nummer / tekstbericht.  Dit kan gebruikt worden ter vervanging van Internet SMS providers.

 

SMS Comfort als service- en/of informatiedienst

SMS Comfort kan berichten ontvangen en automatisch antwoorden op basis van trefwoorden. 24/24-7/7 service, wachtdiensten, Immobiliën, Informatie openbardiensten, openingsuren, diensten, aanvragen allerhande, Televoting, Enquête. De antwoordberichten worden automatisch naar het mobiel toestel van de aanvrager verzonden alsook een melding naar een verantwoordelijke binnen de organisatie.


SMS Comfort als M2M oplossing

SMS Comfort kan boodschappen ontvangen vanuit alle SMTP ondersteunende apparatuur, Switchen, Routers, modems, SNMP producten, Ivr notificaties, PBX alarmen, ... en deze als tekstbericht verzenden naar uw mobiel nummer. SMS Comfort kan eveneens tekstberichten ontvangen van remote apparatuur en deze verder verzenden via mail naar de betreffende diensten (telemetrie).
 

SMS Comfort als back office applicatie

SMS Comfort kan gebruikt worden als een back office toepassing om door eender welk systeem verzonden tekstbericht te ontvangen en vervolgens te mailen naar de betrokken diensten. Het kan tevens gebruikt worden als programeersysteem voor SMS gebonden apparatuur of toepassingen.


SMS comfort als Alarm Manager

SMS comfort kan alarmboodschappen ontvangen (zowel e-mail als SMS alarmen) en deze vervolgens chronologisch behandelen. Alarmmeldingen verzenden naar verschillende verantwoordelijke medewerkers met instelbare tijdssturing, zowel via e-mail als SMS. Alarmering op mobiel nummer en inhoud bericht of e-mailadres en onderwerp. Afmelden van een alarm door een verantwoordelijke en dit via e-mail of SMS. Logging van berichten in SMDR. Instelling voor opvolging door supervisor.


SMS Comfort als betaalterminal (m-banxafe – pay2me)

SMS Comfort kan gebruikt worden om betalingen te ontvangen van andere GSM’s en dit via mail of een webpagina. Dankzij de nieuwe Mobile Banxafe dienst van Banksys en de drie GSM operatoren is er nu de mogelijkheid om via het GSM betalingen uit te voeren. 
Momenteel enkel in België

 

SMS Comfort is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen


SMTP communicatie (standaard) & URL (outbound)

De SMS Comfort applicatie werkt als SMTP mailserver tussen uw bedrijfsmailserver en het mobiel netwerk. Met een standaard licentie kunnen 50 gebruikers SMS berichten verzenden en ontvangen. Via URL enkel uitgaande berichten. (ontvangen via email)


API connectie

De API activering op SMS Comfort als tussenstap naar de verbinding van uw eigen toepassingen en het mobiele netwerk met de SMS Comfort functionaliteiten.


SMSC connectie (op aanvraag)

De SMSC activering op SMS comfort als inter-connectie tussen de mobiele operator en uw eigen toepassingen. Over huurlijnen of VPN (operator afhankelijk).

 

Software en licenties

Software & license:
Sms Comfort standard license:
Enabling software for SMTP + 50 users + 1 comport (Light of standard mandatory)

SMS comfort light license:
Enabling software for SMTP + 2 users + 1 comport (Light or standard mandatory)

SMS comfort upgrade license:
Upgrade license for SMS comfort Light to SMS Comfort Standard. (optional)

Sms Comfort API license:
Enabling API interface voor eigen applicaties (optional)

Sms Comfort Multi comports license:
Enabling 1 extra comport per extra licentie (optional)

Sms Comfort extra user license:
Enabling 50 users per extra licentie (optional)

Sms Comfort m-banxafe license:
Enabling m-banxafe - pay2me service (optional)

SMS comfort Alarm Manager license:
Enabling Alarm Manager modul (optional)

SMS comfort Keyword license:
Enabling Keyword modul (optional)


Download en info

Meer informatie over onze sms diensten, gsm boxen en sim boxen vind je terug op www.smscomfort.be

Download hier onze datasheet »

 

 

hebt u een vraag over telefooncentrales?

contacteer ons