telefooncentrales

Sonal telefooncentrales

Panasonic VoIP hybride telefooncentrales

Met een Panasonic telefooncentrale bent u met uw bedrijf klaar voor de toekomst. Zo is elke centrale voorzien van de meest moderne functionaliteiten op gebied van unified communications, met een uitgebreide waaier aan mogelijkheden.

Een Panasonic oplossing garandeert u een efficiëntere communicatie zowel tussen collega’s als met uw zakelijke contacten. Ze geven altijd en overal toegang tot een breed scala aan communicatietoepassingen door middel van slimme, gebruikersvriendelijke vaste en draadloze apparaten.

Sonal: Focus Dealer en Solution Partner 

Onze ervaren telecom consultants zijn goed geplaatst om u te adviseren over de beste oplossing voor uw bedrijf, terwijl onze grondig opgeleide helpdesk en support afdeling steeds ter beschikking staat voor bijstand en installaties. Dit maakt dat wij het label van Panasonic Focus Dealer / Solutions Partner met trots mogen dragen.

Digitale, hybride, IP telefooncentrales

Met de nieuwste generatie van geïntegreerde communicatieservers is Panasonic klaar om elke mogelijke uitdaging binnen uw onderneming aan te gaan. Overweegt u de aanschaf van uw eerste centrale, of wil u uw bestaande telefooncentrale uitbreiden?  Panasonic helpt u om uw bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer over Panasonice telefooncentrales »

 

Panasonic systeemhandsets

Wie kiest voor Panasonic, kiest voor intuïtieve bediening, gebruiksvriendelijkheid en comfort.

Het uitgebreide gamma van Panasonic systeemhandsets garandeert een oplossing die tegemoet komt aan de typische behoefte van elke bedrijfstak of activiteit, of het nu gaat om administratie, logistiek, horeca, overheid, onderwijs, medische dienstverlening of verkoop.

Go Connect

Go Connect is een krachtig unified communications software pakket welke gebruikers een hoge mate van integratie, communicatie en samenwerking biedt tussen hun Panasonic telefoonsysteem en hun interne zakelijke systeem.

lees meer over Go Connect »

 

Meer info: 

 

Wenst u advies over de mogelijkheden van de Panasonic communicatieplatformen?  Wij adviseren u graag over het geschikte oplossing voor uw onderneming

 

hebt u een vraag over telefooncentrales?

contacteer ons